Mikään ei onnistu taas. On todellakin kuin olisi kitkat alla. Nukuin taas koko eilisen päivän poislukien Kiipulan haastattelun. Mä todellakin ihmettelen, että miten pääsin sinne, koska olo oli taas ihan hälläväliä! Ei olisi vähempää voinut kiinnostaa. Ilmeisesti se pieni järjen jyvä toimi mun parhaaksi, koska ajatuksena takaraivossa takoi vaan; Sun on mentävä sinne...Jos nyt jäät sänkyyn neljän seinän sisälle. Siellä pysyt!
Sikäli ihmetyttää tää mielialasyklien ajoittain niin nopea vaihtelu. Kun soitin sinne kiipulaan olin jotenkin taas euforisessa tilassa, koska into oli ihan älytön; Nyt mä vihdoin teen jotain ts. menen sinne kurssille, joka jäi väliin lähinnä nilkkamurtuman takia.
Nyt olo on taas ihan perseestä. Heräsin tähän aamuyön tuskaiseen ahdistukseen. Täytyy kokeilla depottia josko se vähä helpottas oloa. Otin tosin jo 100mg ketiapiinia. Oonpahan vaan huomannu, että pienempi annos pelittää ahdistukseen ja se 400mg on paremminkin päiväolon tasaaja. Taas alkaa väsyttää. Kroppa huutaa ruokaa mutta mitään en saa syötyä...On sekin kumma kun ihmiset valittaa kuinka esim. ketiapiini lihottaa. Vitut! Mun paino laskee tasaseen tahtiin. 112kg:sta lähettiin ja nyt mennään 105kg:llä tosin se paha siinä on että, etureppu ei pienene. Paino lähtee vaan käsistä ja jaloista...Metabolinen oireyhtymä, joo...
Tää unihomma on mulle tosiaankin ihan mysteeri. Koko ajan ramasee, poisluettuna nää muutamat tunnit aamuyöstä. Taas, kun olo on parempi niin se on yleensä se viis tuntia. Depiksessä vähintään kakstoista. Nytkään ei tarvi odottaa,kun pari tuntia niin uni korjaa ja menee puolillepäivin. Muuta hyvää tässä depiksessä ei olekaan kun se,että saa nukkua tarpeekseen.
No, jos jotain positiivista hakee niin kyllä se vaan on se eilinen kiipulahaastattelu. Se oli meinaan tosi pienestä kiinni. Taidampa keittää kahveet. Tiedä vaikka jäisi aamupäivänokoset väliin kun menin eilenillalla nukkumaan jo sentään kaheksalta. Vaan ei sentään. Ramasee niin pirusti.
Isoratas ottaa kaalissa senverran jenkaa, että tais taas tulla sekava sepustus. Ei pysty keskittyyn. Jos kuuntelis musiikkia ja ottais lääkkeet kuuden aikaan ja sitten ehkä torkut...