Nykyisen elämäni aamuhämärä on aivan konkreettisesti totta. Viikko sitten tehdyt lääkemuutokset alkavat vaikuttaa. Jo kaksi vuorokautta täysillä unilla 22.00-06.00 Tätä seesteistä olotilaa olen kaivannut jo pidemmän aikaa. Tosin aamut ovat väsymyksen värittämät mutta väsymys katoaa aamupäivän aikana mikä onkin hyvä asia vuodenvaihteen jälkeistä kurssia ajatellen. Tammikuussa aloitetaan puolen vuoden kurssi jolta en kylläkään ihmeitä odota. Kurssit ja seminaarit eivät ole minun juttuni. Eivät ainakaan olleet työ-urani aikana. Täytyi olla todella mielenkiintoinen aihe tai itse puhumassa, että selvisi pilkkimättä päivän kurssin tai seminaarin. Varsinkin laiva seminaarit menivät iltaa odottaen samoin kun yön yli kestävät hotelliseminaarit.

Viikko sitten, kuten arvelinkin lääkitystäni titrattiin siten, että lamictal nousi 300mg:aan ja ketipinor 600mg:aan ja koko annos siirrettiin illalla otettavaksi. Aamu ja päivä ketiapiiniin olisi tietenkin ratkaisu ottaa osa ilta ketiapiinista seroquel prolongina mutta erityisokorvattavuutta ei ole vielä myönnetty (haussa) ja seroquel on niin riettaan kallista. Mutta kuten totesin; näillä mennään ja unien puolesta todella hyvin, tosin voltteja ei kannata vielä heittää, koska näitä pidempi-unisia jaksoja on ollut ennenkin, eli odotetaan ainakin kuukausi ennenkuin ruvetaan juhlimaan palautuneita armeijan aikaisia unenlahjoja.

Olo on muuten suhteellisen hyvä mutta isoratas ottaa aikamoisia kierroksia. Onneksi ei aiheuta ahdistusta ja tuskaisuutta. Tulee vaan mietittyä kaikkea sellaista, johon ei suoraa vastausta ole. Aikanaan opiskellut kreikkalaiset filosofit kylvävät ajatuksiini sen kaltaisia dilemmoja jotka vaatisivat täydellistä ajatuksen täydellistä rientoa jota ei nyt kertakaikkiaan löydy. Nämä ratkaisettomat ajatukset laukaisi varmaankin Rooman historiaa lukemani kirjasarja, joka on siis työn alla. Keskittymiskyky on niin hakusessa,että sivua voi joutua lukemaan parikin kertaa ajatuksen kanssa, ettei punainen lanka katoa. Ajatukset karkailevat turhanpäiväisyyksiin mutta auhe on kiinostava, joten näillä eväillä mennään vaikka sivu viisi kertaa lukien...