Nyt tapahtui jotain mitä en muista edes tapahtuneen, joten siitä lienee aikaa vähän enemmänkin. Nukuin ehjän ja riittävän yön, vaikka väsymys vielä onkin melkoinen on pakko tuntea tyytyväisyyttä. Josko tämä sittenkin vielä muuttuisi parempaan suuntaan. Nyt ainakin sain esimakua siitä, että näin voi olla. Klo 21.30-05.30 ja yhtämittaista kaheksan tuntia, tosin Promaziinilla (vanha sedatiivinen neurolepti) ja pienellä annoksella mirtatsapiiniä höystettynä.
Tosin en mitään voltteja ala heittelemään sillä takana oli kaksi enemmän ja vähemmän valvottua yötä ja mikään ei estä taas nukahtamasta aamupäivällä paitsi klo 13.00 oleva lääkärin aika eli yhteentoista voi koisata ihankin hyvin mutta väsymyksestä huolimatta yritän taistella päivän hereillä, vaikka olenkin skeptinen tulevien nukkumisieni suhteen.
Laitan tähän tietoa lääke-arsenaalistani jos se nyt ketään kiinnostaa mutta kun tulin luvanneeksi, eli; Aamulla menee 200mg lamictalia, 100mg ketipinoria, 7.5mg abilifyä, 1mg xanor depot, ja illalla; 400mg ketipinoria ja 1mg xanor depot. Lisäksi tarvittavana unta antamaan promatziini ja nukahtamiseen zolpidem. Eli aikasmoinen lääkekuorma mutta hyväksi havaittu. Lamictal, joka on tarkoitettu masennuslääkkeeksi ja tasaavaksi on toiminut yllättävän hyvin. Masennukselta on nyt pahimmat huiput leikattu pois. Mikään masennuslääke ei minulla anna vastetta. Suurin piirtein kaikki kokeiltu ja sitten tuli lamictal. Ketipinor hillitsee hypomania kausia ja toimii myös tasaavana lääkkeenä samoin abilify, joka näin pienellä annoksella nostaa myös mielialaa. Ketipinorin 'teho' on mielestäni hieman hiipunutja aionkin tänään ehdottaa psykiatrille pientä nostoa päivä-annokseen (100mg). Siten anostus menisi 400mg illalla ja 200mg aamulla. Onhan se jo melkoinen annos mutta lääke on hyväksi todettu ja jopa 800mg:n annoksia käytetään ihan yleisesti kakssuuntasta hillitsemään. No, sepä nyt sitten siitä. Voipi todella olla, että lääkäri tekee jotain muutoksia mutta niistä sitten myöhemmin.
Vaikka yö todellakin meni nappiin tällä kertaa niin väsymys on edelleenkin melkoinen. Siitä ei torvisoittokuntaa tarvi tilata varsinkin, kun kevyt tuskaisuus on päällä. Ahdistaa sillai kevyesti. Rintaa ja mahaa kuumottaa oudosti. Ihan kun kuumalla siveltimellä siveltäisiin. Tää ongelma on selvästikin riippuvainen xanorin ottoaikaan sitoutuneesta oppimiskäyrästä eli annos on hyväksi todettu mutta ottoaika on vielä hakusessa, mutta kyllä se sieltä maltilla löytyy.
Taidampa keittää kahvit, vaikka sitä harvoin juonkaan mutta josko se veisi pahimman väsymyksen pois. Kahvia vältän lähinnä sen takia, että se runsaammin nautittuna aivankin selvästi lietsoo paniikkia ja jossain määrin myös ahdistustam mutta josko sitä mukillisen...