22.05.2012 klo 13.30

Päivä tuntuu paranevan iltaa kohti. Päätimpä kävellä peilin eteen ja kysyä iteltäni; Miks mä alan miettiä tulevaa yötä jo tässä vaiheessa? Ja kun se ajatus on kuitenkin negatiivinen, niin lietson barometrejä nousuun jo pelkällä murehtimisella. Lisäksi murehdin paljon muitakin asioita; kuten minkälainen on huominen päivä. Niin turhaa kuin tämänkaltaisten asioiden murehtiminen on koskapa niille ei voi mitään muuta kun pilata päivänsä jo tässä vaiheessa. Pahin murehtimiseni aihe on kuitenkin tuo nilkka, että onko se kunnossa vai seuraako toimenpiteitä? Ja siihen on aikaa vielä kaksi viikkoa. Kaks viikkoo pilata fiilistänsä päivittäin murehtimalla asiaa jolle ei voi mitään ja näitä murehtimisen aiheita kyllä riittää. Musta on tullu jotenkin hulluuteen asti tarkka tai pikemminkin pelokas oman fyysisen terveyteni tarkkailussa. Mikä siinä mahtaa olla, kun kaikki menee mulla överiks? Kultasta keskitietä ei löydy sitte millään...

Terapeutti kävi ja niinkuin otaksuinkin jutteluhetki oli antoisa. Mulla on ruvennut olemaan asiaa mutta vähän ihmisiä, joille puhua. Sairautta ja muita asioita käsitellään tasapuolisesti, joten istunnot ovat mukavan tasapainoisia. Ei lainkaan ahdistavia, joissa vaan meikäläisen pitäisi purkaa kaikkee ahdistavaa ja masentavaa, vaikka sitä ei sillä hetkellä olisikaan. Tänäänkin fiilis oli tasaisen leppoisa. barometrikin parantui. Sitä olen kyllä joutunut viilaamaan. Tämän blogin barometrilukemat ovat olleet senhetkisiä fiiliksiä ja muutenkin yli-,tai alimitoitettuja. Tähän teen kuitenkin korjauksen jossa pyrin pääsemään vähintään päivän lukemaan, jotka tarkistan aina seuraavalle bloggailulle. Nyt ahdistus 3 depis 3 eli tilanne on todella hyvä. Tulipa vaan mieleen, että en arvostele vointiani ennen lääkkeiden ottamista tasoittava vaikutus saattaa tulla viiveellä. Ainakin xanorissa. Voi olla ketipinorissa ja abilifyssäkin. Lamictalista en tiedä. kokemus on vielä vähäinen ja puoliintumisajat on hämärän peitossa, mutta ainakin aamu xanorin vaikutus tulee tunnin/parin viiveellä. Sitä ennen ei ehkä kannata tehdä analyysiä koko päivän olosta.

Nyt siis hyvä olo!!! tekis mieli sanoo, että katotaanpa ens yötä ja huomista päivää, mutta näistä kahdesta älyttömästä murehtimisesta koitan päästä eroon...!!! noin ensimmäisenä. Carpe Diem !!!

HELLUREI