02.06.2012 Lauantai klo 14.50

Tähän päivään ei voi olla, kun tyytyväinen. Unta mukavat 23.30-08.30 eli ennätykselliset yhdeksän tuntia. Välillä vessaherätys mutta uni jatkui mallikkaasti. Pienenä negatiivisena, kohtuullinen ahdistus herätessä, joka kyllä puoistui iltapäivän kuluessa. Fiilistä todennäköisesti nostaa kipsin poisto parin päivän päästä. Toisaalta mulla on pelko siitä, että kaikki ei ole kunnossa ja rumba jatkuu. Taas tätä etukäteen murehtimista, jolle en kertakaikkiaan voi mitään. Muuten olo on suhteellisen seesteinen, joskin jonkin verran tunnun käyväni hitaalla. Tää kirjottaminenkin on aika vaikeata ja hidasta. Joka lause tarvii tarkistaa, ettei teksti lähde hallitsemattomasti rönsyilemään ja toinen ongelma on se, että joskus joudun miettimään pitkäänkin oikeata sanavalintaa. Mutta kuten todettu barometri jälleen ihan mukavissa lukemissa. depressio 5 ahdistus 3.

Kuten mainittu, olen hyvinkin tyytyväinen näissä olosuhteissa vallitsevaan olotilaani. Rauhallinen olo mahdollistaa musiikin kuuntelun. soittimet ovat saaneet olla rauhassa samoin kirjat. keskittuminen on hankalaa, vaikka isoratas päässä pyörii suhteellisen pienillä kierroksilla. Ahdistavia ajatuksia ei ole ja depis on vain lievää alakuloa johon kylläkin liittyy perisyntini lievä murheellisuus ja toivottomuus mutta kuten sanottu olotila on voittopuoleisesti parempi.

Mikähän ilmiö on voimakkaammassa ahdistuksessa ja erilaisissa pelkotiloissa tapahtuva psyykeeni pako pois siitä tilasta ja todellisuudesta eräänlaisen sumuhunnun taakse, josta en tee juurikaan kuulo ja näköhavaintoja. Tätä tapahtuu vain, kun barometrin lukemat ovat selvästi yli viiden mutta ei koskaan paniikkitilanteessa,jossa sitä eniten 'kaipaisin' paniikkioireet ovat niin psyykisten lisäksi niin fyysisiä, että niitä on mahdoton hallita, kuin paeta tilanteesta. Tämä pohdinta siitä, että kerään rohkeutta mennä lähikauppaan. Tähän aikaan ihmisiä on kaupassa vähän, jolloin pelot eivät niin helpostipääse pintaan varsinkin kun olen viettänyt suuren osan seitsemästä viikosta neljän seinän sisällä, on alttius peloille todella suuri mutta pidettäköön tätä siedätyshoitona. 1mg xanor ja puolentunnin päästä menoks...