14.05.2012 klo 03.50

Niin todellakin! otsikkoon viitaten. Vitsit rupee oleen vähissä. Tää unettomuus alkaa saada universaaleja muotoja. Nyt en enää oo itekään kärryillä siitä, mistä tää johtuu.

Voi vittujen vittu, ja perseen suti! Anyway. Kaikki lääkkeet meneenyt siihen missä ne olikin tän tosipahan unihäiriön alkaessa. Tähän on joku muu syy mut tää kuitenkin syö miestä tavallista rankemmin. Tiedä sitten onks tää ihan tavallista mielialan heilahtelua mutta barometri näyttää depikselle 5 ja ahdistukselle 6. Nukkumaan menin klo 23.00 ja herätys tuli, ahdistus muassaan klo 02.00 eli kolme tuntia sikeetä unta. Sitten silmät suihtirenkaina herätys. Ei tietoakaan väsymyksestä. Nyt sitten ollaan päivä hereillä keinolla millä hyvällä. Ei edes tunnin päikkäreitä. Joku rytmi on taas saatava. esim. 22.00-06.00 olis todella mahtava mut jos unta ei riitä niin ei riitä. Sille ei voi mitään. Barometrin nouseville arvoille ei syytä kannata kaukaa ettiä. Tää jumiutuminen neljän seinän sisälle nyt jo kuukaudeks ei taatusti oo omiaan pitämään depistä kurissa ja ahdistunut olo viittaa suoraan samaan asiaan. Tänään mä lähden ulos torpasta, vaikka menis rappukäytävässä tunti...

Ahdistava herätys viittais depiksen alkamiseen mutta toisaalta toi vähäinen unentarve ja suorastaan raivostuttava fiilis taas hypoon...??? Toisaalta todella nopeita sekanuotojakin on ollut. Oli mikä oli, niin unien on pidennyttävä. Herätessä ollut ahdistus talttui 25mg Ketipinorilla ainakin suurimmaks osaks joten tuskin se mikään hälyttävä olikaan. Mä luulen sen johtuneen siitä tietoisuudesta herätessä, että kello on todella vähän.

Mä oon ajatuksiltani ja jutuiltani, kun pikkupoika uhmassaan. Olo on niin räjähdysherkkä, että tulilangan pituus on todella lyhyt. Toisaalta mä ymmärrän tätä ärtymystäni sikäli että tilanneton kipsin kanssa on varmaankin sen ärtymyksen nostama. Toisaalta tällaiset tilanteet nostavat enemmänkin depis-käyrää mutta ehdottomasti lievä hypo ja ärtyneisyys, kun depis.

Ulkona alkaa jo varmaan sarastaa, kun joku lintu laulaa ihan sikana, tai onhan niitä yölaulajiakin. No sehän on sen oma asia. Laulakoon. Mua ei laulata...

HELLUREI